Κατασκευαστής RawsGear

Ειδικευτείτε στα αναβολικά στεροειδή, τα συμπληρώματα σώμα-οικοδόμησης και τη στεροειδή ακατέργαστη σκόνη ορμονών

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

RawsGear Manufacturer Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις
Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις
Ως συνήθως, είστε πάνω από την επιχείρηση με τον επαγγελματισμό. Σας ευχαριστώ για τη γρήγορη υπηρεσία. Φανείτε fwd έπειτα.

—— Milton Rojas

Η ποιότητα είναι σταύλος sooo ενώ η διαταγή από τους τύπους σας αυτά τα έτη, αυτό καταπλήσσει την ποιότητα, δεν θα αλλάξω ποτέ το μαρούλι πηγής μου που μου φέρνει το αγαθό ανατροφοδοτεί!!

—— Alex Clinton

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Ο κατασκευαστής RawsGear είναι στις στεροειδείς σκόνες, steriod εκχύσιμα & προφορικά υγρά, SARMs, πεπτίδια, φαρμακευτικές πρώτες ύλες, εκχυλίσματα φυτών, κ.λπ. Η επιχείρησή μας έχει την οργάνωση περισσότερο από που 10 έτη, έχουν τα δικαιώματα λειτουργίας ανεξάρτητων εισαγωγών και εξαγωγής. Έχει αναπτυχθεί όπως Ε&Α ενσωμάτωσης, κατασκευή, λειτουργία και μάρκετινγκ σε ένα οργανικό σύνολο.

   

  Τα προϊόντα της επιχείρησής μας έχουν τις μεγάλες πωλήσεις και την καλή φήμη στη διεθνή αγορά. Τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η επαγγελματική συσκευασία, η γρήγορη παράδοση, το υψηλό ποσοστό εκκαθάρισης και η καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι πάντα η εμμονή και οι προσπάθειές μας στην αρχή.

   

  RawsGear Manufacturer γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  RawsGear Manufacturer γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Το εργοστάσιό μας έχει ένα πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system. Έχουμε το HPLC, την ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometers που πρόκειται υψηλής αποδοτικότητας και υψηλής ευαισθησίας να αναλύσουν και να ελέγξουν τα προϊόντα. Επίσης, φθάσαμε SGS στα πρότυπα ως ελεγχόμενο πιό suppllier.

 • Ε & Α

  Η ομάδα Ε&Α μας είναι δομημένη σε τρία τμήματα, ειδικεμένος στους τομείς του ερευνητικού εργαστηρίου, των πειραματικών εγκαταστάσεων, και της ποιοτικής έρευνας. Για τις συγκεκριμένα μελέτες/τα προγράμματα, συνεργαζόμαστε συνήθως με τα πιό σχετικά τοπικά πανεπιστήμια και τη γνωστή έρευνα Organizations.Chemists από τα ερευνητικά εργαστήρια και οι πειραματικές εγκαταστάσεις θα συνεργαστούν ενεργά και πολύ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς διαδικασίας.

   

  έχουμε επενδύσει τα μεγάλα κεφάλαια για να καθιερώσουμε ένα πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system για να ασφαλίσουμε την ποιότητά μας. Έχουμε το HPLC, την ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometers που πρόκειται υψηλής αποδοτικότητας και υψηλής ευαισθησίας να αναλύσουν και να ελέγξουν τα προϊόντα. Επίσης, φθάσαμε SGS στα πρότυπα ως ελεγχόμενο προμηθευτή.

   

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
RawsGear Manufacturer

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Cameron

Τηλ.:: 86-181-86204104

Φαξ: 86-181-86204104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)